Николета се поти здраво от задачата, а Азис взе да дразни останалите с мрънкането си.

Ако някой е очаквал, че принцесата в „Къртицата ” ще бъде Николета, то много е сгрешил, защото на това място официално вече се намести приятелката й Азис/Азия.

Чалга певецът не спря да тормози останалите в Базата със своите капризи, а когато има мисии редовно мрънка и надува главите на всички. „Няма да се справим, няма смисъл, оф, писна ми!”, реди постоянно Азис. В началото някои му прощаваха, махнаха с ръка даже, когато той си взе багажа и ги прецака, но по всички личи, че вече чашата прелива.

В новия епизод отново ще видим как участниците се провалят и Азис е в основата на издънката. „Няма да си троша кокалите заради другите, знаеш ли колко ми дреме!”, писна Азис. Това даде повод на Любо да отправи критики към фолкаджията, но той навири още повече носа си.За разлика от него, Николета се измъчва до последно и очевидно задачата й причинява болка, но търпи. Само това става ясно от откъса, който предаването завъртя на сайта си и нажежи феновете си пред екраните. Зрителите ще станат свидетели на адските перипетии на звездите и другите избрани в шоуто, а най-вероятно Къртицата ще прибере парите за себе си. Тайният саботьор още се търси, въпреки че има няколко заподозрени. До края на риалитито има време и рано или късно мистерията ще се разплете.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment