Азис отхвърли Николета и избра Маги Желязкова за новото си видео „Ти ме размаза”!

Феновете на плейметката недоумяват защо фолк певецът, който й се пише за приятел повече не я покани в свой клип.

След участието на Лозанова в „Ти за мен си само…”, Азис явно не ще и да чуе за присъствието на моделката в парчетата му.

На какво се дължи това, засега не се знае, но мнозина го умуват в нета и недоволстват, че не могат да видят любимката си отново в тази светлина. Не е тайна, че сега Николета е прекалено заета да си почива в Италия, съчетавайки снимките за реклама, както тя самата обяви.

Може би това е една от причините, но дали е цялото обяснение за нещата, питат се обожателите на НиЛо.

Факт е, че в „Ти ме размаза” на Азис виждаме за пореден път фаворитката му Маги Желязкова, която определено развихря фантазиите на мъжката част. Както винаги тя е много атрактивна, прелъстителна и с неземно излъчване, описват я в мрежата и даже смятат, че като нищо тъкмо това да стои в дъното на темата с отхвърлянето на Николета.

„Маги е много, много по-красива, нищо че няма славата на Николета!”, „Обожавам да я гледам в музикални продукти, умее да стои уникално пред камерата”, обсъждат Маги Желязкова във виртуала. Сами преценете дали това означава, че тя е изместила Николета Лозанова от сърцето на Азис.

източник: kliuki.net

Leave a Comment