Галена бе на поредното свое участие тези дни в една пловдивска чалготека, където освен че беше провокативно облечена и напълно разгорещи мъжката аудитория, но и стана повод за присмех, тъй като допусна твърде ниско поведение от страна на неизвестен чужд мъж, видя Kliuki.ws.

Тя дотолкова разгорещи аудиторията, че един представител на силния пол дори си позволи да се изгаври с жената на вафления бос.

Както се вижда от снимката, Галена е в прилепнала рокличка, а бюстът й предизвикателно се подава отгоре и приканва жадните за похот погледи. След доза съблазнителни танци около барабанистчето, Галена на финала получи точно това, което стимулираше цяла вечер, разкриват присъстващи.

Този път Галена тотално прекали. Виждали сме я в какви ли не пози и стойки, всеизвестно е колко много скъсява дистанцията с хората, но да си позволи чак такова поведение, вече идва малко в повече, коментират фенове на певицата.
Оказва се, че палавата брюнетка позволява да я опипват чужди мъже, и то пред очите на всички присъстващи, само и само за единия рейтинг. Та било то и на лека жена, е единодушното мнение на присъстващите дами в заведението.

Както Kliuki.ws писа преди време Галена прекалено много скъсява дистанцията между нея и феновете, което един ден може да й изиграе много лоша шега.

Мнозина обаче смятат, че Галена е позволила на човека да направи това само за снимката. Но дори и така да е – това е резил, твърдят дами в нета. Голяма част от тях са на мнение, че по този начин дивата заявява, че всеки може да се „освободи“ в отношението към нея, което срива имиджа й, но все пак тя проби в тези среди с домашно филмче за възрастни, така че…

източник: kliuki.ws

Leave a Comment