Алисия предизвика такъв фурор на концерта на Лили Иванова, че хората забравиха кой пее на сцената…

Докато примата на естрадата изнасяше грандиозния си спектакъл в Лозенец, Алисия се настани между публиката в компания на своя приятелка. И веднага привлече изключителен интерес!

Околните започнаха да коментират колко красива е станала напоследък тя, а някои фенове се тълпяха наоколо, за да получат автограф от нея. Алисия им се стори невъзможно красива и всички започнаха да се прехласват по нея. Kliuki.net показа  снимки от миналото на Алисия, които я изобличават, че не винаги е била толкова стилна и модерна.

Днес обаче тя може да завърти главата на всеки, а очите й гледат толкова пламтящо, че явно наистина е на крилете на любовта.

Преди дни стана ясно, че Алисия отново е в обятията на Стефан Сечков, въпреки че тя се крие, вече се знае, че точно той е новото й гадже. Какво се случва между Алисия и Ники Михайлов все още не е съвсем установено, но времето и това ще стори.

После пък името на Алисия беше забъркано със собственика на комплекса, където тя си почиваше и после присъства на концерта на Лили Иванова. Димитър Тодоранов и Алисия се оказаха всъщност просто приятели, а певицата леко ядосана обяви, че не си сменя мъжете всяка седмица…

източник: kliuki.net

Leave a Comment