Иконата на поп – фолка Алисия за пореден път отказа да става телевизионна водеща, издадоха функционери на една от ефирните медии. Те споделиха разочаровано, че певицата отхвърлила дори супер изгодната оферта, с която опитали да я примамят по време на последните преговори.

„Категорично не иска. За нас това е необяснимо, защото повечето поп – фолк изпълнителки и известни моделки мечтаят именно за такова нещо. Работата не е много тежка, имаш едно предаване в седмицата, а заплатата е сериозна. Но Алисия е голям и разумен човек, сама взема решенията си. Аз на нейно място не бих пропуснал този шанс, защото така ще си гарантира солиден доход за поне две години напред”, коментират представителите на медията.Алисия и Ники

Самата Алисия пък не един път е споделяла, че не иска да сменя кариерата си. Като трезво мислеща млада жена тя е наясно, че резкият завой в развитието може да я издигне на върха, но в същото време може да я срине за броени месеци. А борбата за място в поп – фолка е жестока и кървава, всеки успех се заплаща скъпо и прескъпо.

Вчера в медиите излязоха нови твърдения за бившия годеник на Алисия – Ники Михайлов, според които играчът е меко казано импотентен. Мнозина моментално допуснаха възможността да обвинят певицата за разпространението на тези слухове, но нейните познати и приятели категорично отрекоха тези твърдения.

източник: skandalno.net

Leave a Comment