Какво щеше да стане, ако Камелия не бе започнала работа в Пайнер като певица, а Алисия си бе останала кварталната продавачка в магазина на мама и тате?

В една алтернативна реалност звездите на родния поп фолк може би щяха да са доста по-различни и нямаше изобщо да са звезди. HotArena.net ще ви представи какви са били професиите на певиците, преди да станат известни.

В паралелната реалност животът на певицата Камелия би бил много по-различен. Тя щеше да бъде госпожица Вескова, която постоянно шамари дечицата, които не слушат. Да, преди да стане певица на Пайнер, Камелия е била детска учителка.

Изпълнителката на „Оргазъм” е работила в кварталната градина в продължение на 6 месеца. Тя замествала една от възпитателките и не крие, че при нужда, прибягвала до крайни мерки. Който не слуша, бил набързо напляскан, Ками въобще не си играела надребно. Нямало смисъл да повишава тон, а и си пазела гласа, писа „Телеграф”.

Иначе госпожица Вескова не крие, че много се е забавлява като детска учителка. Любимата й игра била с кеглите – толкова се улисвала покрай малчуганите, че в един момент и тя ставала дете.

След като изтекли 6-те месеца обаче, Камелия решила, че трябва да се „преквалифицира” и малко по-късно подписва договор с Пайнер.

Преди Ася Дойчева да стане Алисия, певицата е била обикновена продавачка в кварталния магазин на родителите си. С бяла престилка опаковала хранителни продукти, пишела цени, чукала на касовия апарат и режела мръвки. Когато пък донесели по-голяма стока, се налагало и да разфасова месото на порции, за да се продава по-лесно.

В една друга реалност, може би днес Ася щеше да бъде дребничката продавачка с бялата престилка, оцапана с кръв от прасето, което е сякла в задната стаичка на магазина.

Слава богу, и Камелия, и Алисия са достатъчно амбициозни, за да не потъпчат таланта си, а да радват със своята дарба хилядите си почитатели.

източник: hotarena.net

Leave a Comment