Алисия изуми тотално околните с визията си

Устата на Алисия определено не изглежда добре!

Нещо ужасно се е случило със силиконовите й джуки или Ники Михайлов ги е прищипал от страстни целувки, кискат се по адрес на певицата в мрежата.

Алисия напоследък винаги е много обаятелна, стилна, а тъкмо се хареса и временно спря с корекциите по лицето си. Тя успя да се докара в отлична визия и сега изведнъж буквално шамароса околните… Звездата присъстваше на парти за откриването на елитен столичен клуб и никак не е случайно, че цяла вечер гледаше надолу към земята. Мнозина решиха, че Алисия е възмутена от присъствието на Николета и затова избягва суматохата.

Истината се оказа далеч по-неприятна.

Половинката на футболиста просто не е била във форма, но не искала да откаже специалната покана към нея. За съжаление обаче тя така и не успя да се забавлява, а през всичкото това време единствено контактува с любимия си и все навеждаше главата си от срам. Някои негови почитатели дори останаха учудени, че Алисия ги избягва и за разлика от друг път, не искаше да раздава щедро автографи, нито пък да я снимат отблизо.

Е, все някой е уловил детайлите, а в нета не спират да умуват какво точно става с Алисия. Дали е получила реакция от хиалурона, с който си блъска устата, дали старият й силикон в нея е сдал багажа или просто Ники е бил по-груб към нея…?!

Сами преценете!

източник: kliuki.net

Leave a Comment