Върлата привърженичка на фотошопа Андреа най-сетне показа своя снимка без обработка. И сгреши. Феновете й направо не можаха да я познаят, видя Kliuki.net.

Изпълнителката на „Фалшиво щастие“ е зверски напълняла, особено в лице, подпухнала е и е станала неузнаваема. Певицата позира до двойничката на Николета – Моника Валериева, която пред нея прилича на булимичка.

Припомняме, че Андреа на няколко пъти бе хващана от Kliuki.net да злоупотребява с фотошопа. Гаджето на Кубрат Пулев се опитваше да издължи фигурата си, за да изглежда по-слаба и стройна. От няколко месеца насам Андреа наистина качи доста килограми и очевидно се притеснява от това.

Каква е причината за рязкото й напълняване, не е ясно. В началото феновете подозираха бременност, но досега трябваше вече да личи доста голям корем, а такъв няма.

„Направо е станала огромна, с бузесто лице и големи бедра. Подобно напълняване често се забелязва при жени, които пият хормони“, загатват запознати. Не е изключено наистина Андреа и Кубрат да правят опити за бебе и ако имат проблеми, певицата да се налага да приема хормонални средства.

Получава се обаче комична ситуация в опита на Андреа да прикрие излишните кила с фотошоп, като издължава тялото и лицето си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment