Фолк певицата Анелия е на път да се счупи от слабост. Покрай приятелката си и колежка Преслава певицата съвсем се стопи. Само допреди няколко месеца фолк дивата се жалваше, че се е закръглила. Сега от излишните килограми няма и следа, а изпълнителката едва стои на крака от слабост.

При последното участие на фолк звездата нямаше и помен от пищните й извивки. Фенове дори коментираха, че изпълнителката е махнала силикона, тъй като деколтето й съвсем се е спихнало.

На всичкото отгоре белият костюм, който изпълнителката бе избрала от шоуто й висеше буквално като на закачалка. „Да не е болна?“, „На клечка е заприличала“, „Пак спря да се храни и вече е като анорексичка“, пишат потребители в мрежата.

Според мнозина фолк дивата буквално се е стопила и плашещо заприличва на Преслава. Гърло номер 1 на фолка е в такова състояние в последно време, че я сравняват с ходещ скелет.

Покрай съвместния си дует двете се сближиха, а освен музикалните си интереси очевидно споделят и обща мания за теглото. Тъй като доскоро Анелия радваше феновете с пищни женствени извивки, а днес е само кожа и кости.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment