Тв водещата Ани Салич се подмлади с 5 години. Новинарката на Би Ти Ви е направо неузнаваема, след като се подложи на пластични операции, разбра HotArena.net.

Телевизионерката шашна зрителите с новия си реновиран външен вид, с който изглежда с поне петилетка по-млада. Тайната й обаче не се крие в лечебния детоксикираш сироп от клен, който й помогна да отслабне с над десет кила, а в хирургическа намеса.


От седмици зрителите на новините коментират, че Салич е като нова. Журналистката няма и най-малка следа от бръчки, а кожата й изглежда свежа и опъната като на младо момиче.

Ефектът обаче не се дължал само на естествени продукти, а в промяната вероятно е нанесен и специалист по лифтинг, коментират в светските среди.

Според тях Ани се е подложила на процедурата, след като е отслабнала. А причината е, че в противен случай бузите й щяха да висят като на булдог.

Освен това смяната на цвета на косата й прикрила други по-фини дефекти на лицето й. С руса коса Салич успявала да подчертае свежия си тен и да придаде мекост на чертите си.

В светските среди шушукат, че новинарката е минала през известен пластичен хирург, преди да се завърне в ефира на Би Ти Ви. И е платила поне 6 000 лева, за да се подмлади, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment