Поп фолк певицата мачка чаршафите със секси барман

Докато Люси Иларионов се поти и топи излишните килограми, то възлюбената му Ани Хоанг се е отдала на креватни забавления. Поп фолк певицата често бе засичана в прегръдките на различни мъже, явно търсейки си по-богати спонсори от продуцента Люси Иларионов.

Неочаквано за всички Люси и Ани заговориха за годеж и сватба. Запознати с отношенията им обаче започнаха да шушукат, че Иларионов се е хванал за Хоанг като „удавник за сламка”, тъй като певицата е единствената, която е до него, поне докато не си намери някой по-перспективен ухажор.

Люси обаче се кълне, че Хоанг е с него от любов, а не търси пари и изгода. „Сигурен съм, че Ани е с мен заради чувствата, които изпитва, а не заради други облаги. Тя не се интересува от килограмите, друго е важно за нея”, разсъждава продуцентът. Но близки на Люси се кълнат, че певицата му кръшка, той обаче е прекалено заслепен, за да види истината.

Сега Хоанг слага рога на Люси с барман, който работи в известно столично заведение. Близки до двойката са хващали певицата в крачка, но Иларионов продължава да си затваря очите за изневерите на поп фолк изпълнителката.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment