Тв водещата Ани Цолова е обсебена от най-новата тенденция за красота. Подобно на холивудски звезди и певици, новинарката се подлага на всевъзможни процедури, за да се сдобие с порцеланова кожа, научи HotArena.net.

Пълната липса на бронзов тен е най-актуалната мода в момента. Популярни дами от киното бягат като попарени от слънцето и не позволяват да ги докосне дори и най-тънкия слънчев лъч.

Отричането на приятния бронзов загар е заради опасностите, които крият лъчите и пораженията и заболяванията по кожата, които те могат да причинят.

Красивата ни новинарка Ани Цолова харесала новата тенденция именно за това. Тя вече за нищо на света не показвала лицето си на слънце, криейки се под огромни шапки, за да спаси кожата си от преждевременно състаряване и петна.

Ани се стремяла да избегна на всяка цена пряката слънчева светлина. И не позволявала на слънцето да докосва дори ръцете й.

В крайна сметка желания резултат е постигнат успешно. Новинарката толкова се е избелила заради предпазните мерки, че вече има вид на красива порцеланова кукла, хвалят я зрителите, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment