„Шшшт… Попей ми!” се очертава да се превърне в истинска сензация в България, а антифеновете на чалгата отсега потриват доволно ръце

„Шшшт… Попей ми!” е отдавна чакано зрелище, което ще провокира огромен интерес сред любителите на филмите. Тези, които ненавиждат чалгата, буквално ще изпаднат в екстаз от сцените, които я иронизират.

Всъщност цялата идея на авторската продукция на Андрей Волкашин и Петър Вълчев е тъкмо такава. Поп фолкът от край време се счита за явление, което е довело до масово промиване на мозъци и е лишило от ценности младите. Дали е така или не, спорът по този въпрос не изглежда скоро да бъде разрешен.

Факт е, че „Шшшт… Попей ми!” е вдъхновен точно от тази наша съвременна реалност, в която момичетата търсят лесна слава, пари, коли и богати чичковци. Главната героиня в 50-минутния филм е наивната и непохватна Веска, която мечтае да е звезда и да пръска пачки за лъскави дрешки, пише изданието 359.bg. Тя среща своето „гуру” в лицето на жрицата Беба, която я учи как да получи желаното. Всичко останало и колко са си стрували усилията по завързаната история ще разберем на премиерата на „Шшшт… Попей ми!”, която е след броени часове – на 16 април.

източник: kliuki.net

Leave a Comment