Антония Петрова заведе мъжа си на почивка с тъщата. Макар че скоро ще навърши 30 години, миската още не може да се откачи от полата на майка си. И постави под чехъл дори мъжа си Александър Бередин, видя HotArena.net.

В момента младото семейство е на почивка в Гърция, а вместо да се радват един на друг, Антония и Александър взеха и родителите на Петрова с тях. Преди това те отново бяха целокупно на вила в Созопол, а Великден и Коледа по традиция посрещнаха в компанията на родителите на булката.
В светските среди вече коментират, че Бередин е буквално като осиновено дете на семейство Петрови. Руският бизнесмен почти непрекъснато е в компанията на тъст и тъща си, тъй като жена му не се отделя от тях.

Петрова доказа нагледно какъв смисъл се крие зад поговорката „Където жената, там и родата”. Дори и при сключен брак, Антония завлече Александър да живее при тъщата, докато собственото им жилище стане готово.

„Как този човек не се изморява да е все с тъста и тъщата? Заврян зет!”, възмущават се хората. И се чудят къде е собственото семейство на Бередин и как Антония е успяла напълно да го отдалечи от истинските му роднини и да го приобщи към своите, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment