Антония прекали с разголените снимки!!!

toca

Миската скандализира в опитите си да покаже идеално поддържани форми

Антония Петрова стигна твърде далеч в играта си да бъде под светлините на прожекторите като красива, богата и преуспяла.

Дамата почива със заможното си мъжле на топло и чисто в Гърция. След като свършиха празниците миската с дипломата на юрист показа изумителни снимки от Йонийските острови и още нещо.

Наред с лазурните морски води и красиви плажове на това райско кътче, Тоца традиционно държеше да покаже, че още може да сложи в малкия си джоб върволицата млади дами, които се готвят да атакуват родните конкурси.

Разбира се, госпожа Бередин все още е ефектна с дълги крака и руси букли, но не само това! Тя за първи път заряза имиджа си на сериозна жена (и поразяваща уста) като показа…”най-милото” си на феновете!

Кой ще повярва, че толкова взискателна дама като нея случайно публикува в профила си снимки, на които банския й се е разместил?!

Чували сме за разкошната колекция от палта на Тоца, лъскави домове и почивки на семейството. Сега просто видяхме всичко! Понеже не остана кой знае какво ново да се каже – разбрахме й, че е почитателка и на бразилската кола маска!

източник: kliuki.ws

One Response to Антония прекали с разголените снимки!!!

  1. Emille Boev says:

    ТОЗ ГРОЗЕН КУРВОЛЯК, ВСИЧКО БИ СИ ПОКАЗАЛ, САМО ДА Я ЗАБЕЛЕЖАТ! И МИНДЖАТА ДОРИ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.