Благой Димитров-Багата се скри на почивка в Гърция, като си избра уж скришно местенце на райския остров Миконос.

Макар че е много красив и екзотичен и привлича различни туристи,  островът е известен като гръцкия рай на  наркомани и гейове и го наричат Содом. Те се съберат там на тумби от цял свят и правят оргии в частни вили, скришни дискотеки и клубове и направо на плажа.

Багата отишъл заедно с Любина, с която в момента са сдобрени и заздваряват отношенията си. Още първия ден обаче, като се излегнали на плажа, около тах като пчелички закръжили гейове.

Те гледали самбиста с влажни очи, смигали му, постилали си хавлийките наблизо и на сваляли поглед от мощната му снага.

В първия моминт спортистът се сепнал, после го досмешало, накрая се ядосал. Ще ги разхвърлям тия гейчета като червеи по целия плаж, заканвал се той, но си кротувал, защото местните власти можели да го опандизят. Въпреки че било видно, че е с жена е не е обратен, педитата не се стряскали от този факт. Те смятали, че той може да остави за малко мадамата си и да ги гушне в яките си обятия, затова се облизвали около него като мартенски котараци. От ужас и неудобство якият спортист зарязал плажа и започнал да прави слънчеви бани край басейна на хотела, но там също имало момченца, които му изплащали въздушни целувки и му отправяли неприлични предложения. Явно без да искат му го връщат за думите, които той отправи във ВИП Брадър към Орлин – че ще го прави гълъбица.

източник: skandalno.net

Leave a Comment