Медийният бос бил архитектът на ГЕРБ и политика Борисов, но Бориславова, Кристалина и Прокопиев редили кабинет

Николай Бареков роди ново шокиращо признание!

Пред репортер на вестник „Преса” най-коментираното лице в журналистическата гилдия доказа, че няма нужда литературите да търсят автора на Големия български роман. Бареков може да я свърши тая работа след като разказа как направил от Бойко политик.

Първо той препоръчал в свой материал Борисов да учреди своя партия. Бившият секретар на МВР така се развълнувал, че го поканил на кафе, което сервирал…някой си Цецо!

Журналистът свършил прилично количество работа, за да създаде Борисов структури в Родопите. За награда му предложили да кметува в Пловдив, но той деликатно отхвърлил офертата. Предложението било през 2007 година.
бойко и бареков 300×168 Бареков изтрещя тотално: Бойко и Цветелина му предлагали власт, той не щял!

Две години по-късно Жената до Борисов предложила да го направи министър на образованието. Но офертата го задължавала да отстрани Цветанов от играта. Май според Бареков, Цветелина Бориславова е подозирала, че Цецко е нвщо като Юрая Хийп за ГЕРБ – тих, мазен и мноооооого подъл!

Злият гений на кабинета „Борисов” бил Прокопиев, който номинирал три четвърти от министрите. Цветелина била разумна: искала Бойко да е само лидер, а премиер да стане Кристалина Георгиева.

Госпожа еврокомисарят не била никак за подценяване! Тя била слаб политик, но и сив кардинал зад Бойко. Дори посегнала към премиерския пост след евентуална победа на ГЕРБ. Борисов обаче не си давал мястото, твърди Бареков!

шзточник: razkritia.com

Leave a Comment