Синът на Кейт и Уилям е копие на майка си, коментират британски медии. Вуйчото на Кейт Гари пусна бебешки снимки на принцесата. На тях бъдещата херцогиня изглежда невероятно сладка. А синът й удивително прилича на нея.

Още с раждането на малкия Джордж медиите попитаха Уилям на кого повече прилича. „Изцяло се е метнал на майка си“, разсмя се бъдещия крал на Англия. Докато съпругата му упорито отричаше това да е вярно.

Вуйчото на Кейт обаче разсея догадките като пусна снимки на Катрин като малка. На тях принцесата е в прегръдките на майка си. Британските медии побързаха да сравнят бебешките снимки на Кейт с тези на Джордж. И заявиха, че малчуганът прилича на майка си, пише “Дейли мейл”.

За разлика от Уилям, който удивително прилича на Даяна, синът му не е наследил нейната усмивка. Британците обаче се надяват следващото дете на двойката да е момиче и да наследи чара на покойната си баба.

И докато британците се любуват на снимките на малкия принц и на детските снимки на Катрин, кралското бебе замина на село. Малчуганът ще прекара първите си месеци в Бъркшир, докато Уилям не приключи ангажиментите си извън страната и не се върне в Лондон.

източник: kliuki.net

Leave a Comment