Истински екшън с лек привкус на турски сериал се разигра между Преслава и гаджето й (вече бивше) Георги Станоев – Малката Бирмата.

След грандиозен скандал от ревност и разкритие за крадена огърлица на стойност 120 000 евро, певицата и Жоро Бирмата се разделиха окончателно, научи HotArena.net.

Всичко започнало от  болната ревност на Малката Бирма,  който постоянно подозирал Преслава, че го мами. Една нощ в късните часове певицата започнала да получава SMS-и от известен търновски бизнесмен. Макар чалга дивата да обяснила на гаджето си, че това са служебни въпроси, той вдигнал такъв скандал, че чак я изгонил посред нощ от къщата си в столичния кв. „Витоша“.

Това се оказва преломен момент в отношенията им и оттогава всичко тръгнало надолу. Бясната Преслава започнала да подозира Бирмата за всичко. Подкокоросана от свои колежки, тя решила да провери дали бижутата, които Жоро й е подарявал, са истински.

Според нейни приятелки Бирмата не е толкова богат, че да си позволи оригинал на Булгари – колие, оценено на 120 000 евро. За да провери  колко наистина е цената на обичта му,  певицата грабнала огърлицата и отишла в първия златарски магазин. Там останала в потрес, писа „Уикенд“!

Серийният номер показал, че бижуто е крадено!!! Огърлицата била закупена от чужбина с крадена кредитна карта, собственост на английски гражданин, а след това внесена нелегално у нас и продадена на черно за… 10 000 лева. Преслава не само останала разочарована, че гаджето й не се е изръсил четвърт милион за нея, но и се уплашила, че ще си има работа с полицията, разказва бижутерът.

Какво са си казали след това певицата и Бирмата, не е ясно, но милионерският син си прибрал всичките подаръци от Преслава. Вещи на скромната стойност от 500 000 лева. Според запознати обаче причината е не само отмъщение, а и страх да не се разбере каква част от тях също са крадени…

източник: hotarena.net

Leave a Comment