Къци Вапцаров безспорно е сред най-колоритните лица, забавлявали ни някога от малкия екран. Водещият, създал едни от първите телевизионни игри в родния ефир, се завръща с пълна сила на малкия екран, заедно с култовото шоу “Риск печели, риск губи”. Феновете вече тръпнат в очакване да видят новата версия на добре познатата игра с известната кръстословица и колелото на късмета.

Това, което зрителите обаче истински нямат търпение да чуят, е поредната порция бисери на ексцентричния водещ. Къци определено остана в историята с меко казано странните си опити за смешки и още по-странните си изказвания. Водещият неведнъж е предизвиквал недоумение с вицовете, с които всяка вечер се опитваше да разсмее публиката в залата и пред телевизорите. И определено успяваше. За негов огромен ужас обаче, феновете примираха от смях не заради оригиналността на Къци, а точно обратното – безумно нелепите му истории неведнъж са докарвали сълзи от смях в очите на гавраджиите.

Все още се помнят култовите му изказвания – “Мое средно или ваше” както и покъртителният виц за трите птици, които летели, от които едната завила наляво, другата надясно, а третата ги последвала.

Очевидно осъзнал нелепостта на смешките си, Къци се зарича в новия сезон на “Риск печели, риск губи” повече да не разказва никакви вицове.

източник: kliuki.net

Leave a Comment