Кубрат Пулев разсипа Андреа по темата за сватбата: „Това е несериозно към този момент!”.
Признанието на боксьора шашна цяла България, защото певицата от седмици се скъсва да обсъжда този въпрос в медиите, забеляза Kliuki.net.

Тя с вълнение разказва доволно, когато я питат кога ще се женят с Кобрата, а и редовно пуска слухове за щастливото събитие около себе си.


Изглежда, че за Кубрат Пулев нещата съвсем не стоят така. Нито има насрочена дата за сватба, нито има намерение в близките месеци да се венчае. „Сватбата е хубаво и свято нещо, но аз мисля, че донякъде пречи. Като подпишеш и нещата стават по-различни, мисля, че това не е важно, а отношенията. Можем да се оженим, когато поискаме, но в момента не гледам натам! Концентрирал съм се в спорта, сега да мисля за сватба, би било несериозно…”, изцепи се без никаква цензура в ефир Кубрат Пулев.

Сашо Диков остана особено изумен и от факта, че великият нашенец нито веднъж не спомена половинката си Андреа, когато говореше за щастливите мигове в живота си. „Те предстоят може би, има време да преценя, ако имам дете, то може да се окаже най-щастливият ми ден, успехите ми досега също ме правят радостен!”, категоричен беше Кубрат Пулев. Наложи се водещият да му напомни, че има още една сериозна причина да е щастлив и тогава той изведнъж се присети: „Е, да, това също ме прави щастлив, но понякога жените правят нещастни мъжете…”.
Не е ясно на какво се дължи солената шега на Кубрат по адрес на Андреа и защо тя не заема ключово място в разказа му. „Тя си мисли, че ще сключват брак, а той въобще не я споменава като важна… това е непростима обида пред всички!”, „Андреа се е объркала сериозно с този човек, сигурно е принудена да търпи какво ли не, само да е с него, защо се унижава, не разбирам…”, изригна мрежата след интервюто на Сашо Диков с Кубрат.

източник: kliuki.net

Leave a Comment