Русата Златка позорно изгони обожател, който се опита да я примами с оферта за платен секс. Според светските клюки, жертва на разярената плеймейтка станал ММА боецът Георги Валентинов, който само преди няколко дни самата тя обяви за своето ново гадже.
Потребители на социалната мрежа издадоха, че престрелката между двамата се разразила онлайн във „Фейсбук”, където атлетът опитал да офертира Златка Райкова с директно предложение за еднократно сближаване. Ребром я попитал каква е тарифата, като преди това не пропуснал да се похвали, че притежава няколко хотела.

Не се знае доколко плеймейтката е била впечатлена от финансовите възможности на сваляча, но полученият отговор в никакъв случай не му се харесал. С няколко резки думи му дала да разбере, че по този начин само я обижда и в крайна сметка го пратила да върви там, където никой не се е връщал.
Разговорът приключил особено драматично, с разменени люти псувни и от двете страни. Боецът бил наречен „псевдо спортист” и други неща, които не е уместно да предаваме тук. На другия ден Георги опитал да се извини с обяснението, че бил пиян, но отново видял червен на цвят картон.

източник: skandalno.net

Leave a Comment