Безумната несправедливост на журито на Мис Свят вече втори ден е тема номер едно в светските среди. Както знаете, нашето момиче Нанси не влезе в първите десет на Топ модел на Мис Свят заради представителката на Мис Камерун. И докато феновете побързаха да отпишат сладураната от село Юнаците, тя самата показа, че няма никакво намерение да се откаже от борбата за титлата.

Лично Нанси сподели намерението си в личния си профил във Фейсбук. “Нещата не са такива, каквито изглеждат”, написа в социалната мрежа сладураната. Това даде надежда на феновете да мислят, че блондинката все още има шансове да спечели престижната корона. Макар от шоуто да обявиха, че десетте избрани момичета на дефилето за топмоделите са всъщност финалистките за короната.

Запознати издават, че изборът на Топ Моделите няма нищо общо със спечелването на самия конкурс. “Измежду десетте финалистки ще се избере само следващия Топ Модел. А Мис Свят ще бъде избрана от всички кандидатки”, разясняват специалистите. Просто десетте Топ Модела получават точки, които имат роля в крайното класиране за короната на световната красавица.

Изглежда, че все пак шансовете на Нанси не са изгубени, доволни са форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment