Оказа се, че Божинов не е стоял мирно докато половинката му се подвизаваше в „Къртицата”

Участието на известната Николета Лозанова в хитовото риалити „Къртицата” остана в историята. Николета искаше да покаже на всички, че става и за други неща, освен да позира за снимки и да прави сладки муцунки.

Ни Ло не изкара много много в „Къртицата”. Тя изяви желание да си тръгне. Като причина за своето напускане, тя посочи, че много й липсвало семейството й. Николета не можела да изкара повече без съпруга си и малката Никол. Ето защо тя напусна шоуто за съжаление на почитателите й.

Според близки до Николета обаче тя имала друга причина да се откаже от „Къртицата”. Съпругът й Валери Божинов се отдал на купони и изневери. Докато Ни Ло изпълняваше тежки мисии в риалитито, Валери се въргалял в кревата с красиви италианки. Николета разбрала за разпуснатото поведение на футболиста и напуснала „Къртицата”, за да попречи на креватните му авантюри.

Близки до двойката посочват, че не за първи път Валери си ляга с чуждо, пишат колеги от zasada.bg, позовавайки се на информация от „Шок”. Но футболистът винаги успявал да получи прошка от Николета с няколко скъпи подаръка или екзотична екскурзия.

Близки до звездната двойка са убедени, че Ни Ло ще прости и този път. Не само Валери кръшкал, Ни Ло имала също авантюри, за които знаел и Валери.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment