В последните седмици безспорно най-обсъжданото име в онлайн пространството е това на Николета Лозанова. Плеймейтката си навлече доста подигравки с пресконференцията си, на която обяви, че отново ще се опитва да се изживява като водеща. Фактът обаче си е факт и плеймейтката ще конкурира в ефира доскорошната си първа дружка Венета Райкова.

До момента водещата на “Горещо” отказва коментари по темата. Райкова обаче не се сдържа и публикува в личния си профил във Фейсбук снимка, с която показва на Николета какво мисли за напъните й да я конкурира, коментират потребителите. Въпросният кадър е от почивката на русата водеща. Коментарът към фотоса обаче е повече от двусмислен. “Успокой се!”, е написала блондинката към снимката на английски. “Визира Николета, 100%, страхотно пренебрежение лъха от нея”, “Направо се усеща как е искала да й каже “Успокой се, миличка, не се напъвай”, смеят се форумци.

Любопитство предизвиква и изборът на аксесоари, който Венета е направила за снимката. И по-точно, на слънчевите очила. Самата Николета беше публикувала преди време свой кадър със съвсем същите очила. Явно Венета наистина се опитва да й намекне какво е мнението й за нея и предаването й, коментират феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment