Русата водеща се оказа много наясно какво се случва в Базата. Венета Райкова сподели в личния си профил във Фейсбук новини от кухнята на нашумялото риалити по ТВ7. Много от зрителите на „Къртицата” още от първия епизод на риалитито заподозряха кой е саботьорът. Ето какво написа Венета във Фейсбук:

“Новина от последния час – сигурни източници ми казаха, че Жени К. е Къртицата!! Новото ми предаване Къщата на Нова се снима в Къщата на Биг Брадър както знаете, а тя е точно до базата на Къртицата и техническият екип се оказа, че има доста информация!! Ех, никакви тайни не могат да се опазят в Нови Хан хахахаха”, забавлява се Райкова.

Любимата на рапъра 100 Кила Миглена още от самото начало заподозря, че именно Жени Калканджиева е „Къртицата”. Миглена не му мисли много много и непрекъснато провокира бившата миска, с цел да я разконспирира. Да не забравяме, че на последния лайф бившата шефка на модна агенция едва се сдържа да не оскубе косите на Миглена.

Ако Жени Калканджиева бъде разкрита като саботьора, тя няма да прибере големите хилядарки в джоба си, пишат още от Лайф Стайл. Сега остава да видим дали Венета Райкова, пък и Миглена, са прави в подозренията си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment