Справедливо възмущение на Вени Райкова опроверга поредната скалъпена история

Този път наистина прекалиха и предизвикаха справедливия гняв на Венета Райкова! Водещата побесня заради последните лъжи по неин адрес, според които има цели седем козметични корекции по тялото, които включват: натъпкано с ботокс чело, пълни с хиалурон устни и скули, силикон в гърдите, корекция на носа, ексетншъни в косата и на последно място – изкуствено уголемяване на клепачите!

Припомняме, че само преди ден опустошителната новина за безкръвната операция по клепачите на Венета Райкова потресе обществото и предизвика цяла буря от неодобрителни коментари. Според публикация, тя поискала да заприлича в очите на кукла Барби и поради това необмислено се подложила на поредната козметична манипулация.

Венета Райкова отрече във Фейсбук по най – категоричен начин всички тези твърдения, наричайки ги „лъжи и измишльотини”, и призова авторите на статията да осигурят лицензиран пластичен хирург, който да извърши съответните проверки публично, веднъж завинаги доказвайки нейната правота. Ето какво написа в социалната мрежа:

„Това е лъжа, никога няма да заприличам на кукла Барби. Пред Бога и пред хората призовавам авторите да се свържат с мен и да проверят какви корекции съм си правила. Нямам такива нито на носа, нито на бюста или устните, а какво остава за поредната простотия – операция на клепачите! Поканете си лицензиран пластичен хирург по ваш избор да ме провери и да сложи край на лъжите. Омръзна ми вече!!!”, възмути се Венета Райкова.

източник: skandalno.net

Leave a Comment