Един от най-шумните разводи у нас приключи, двойката се събира отново

Веселин Маринов се върна при жена си. Няколко месеца след като се раздели с последната си съпруга Цветанка, певецът изненадващо се върна при нея. Грандиозният скандал и грозните обиди, които бившите влюбени си отправяха, чрез пресата са забравени и двойката е отново заедно.

Стъписани свидетели разказват, че двамата се срещнали отново в столично заведение. Певецът бил на маса с приятели и се жалвал над чашката, когато неочаквано в ресторанта влязла и бившата му съпруга. „Всичко на този свят се базира на любовта. Стотици войни са избухвали заради едната целувка, заради един поглед, ако щете. Това е — или си влюбен, или си загубен”, плачел Маринов пред сащисаните си приятели. След което близо час си разменял погледи с бившата си съпруга.

Накрая солидно почерпен певецът признал, че сам се е обадил по-рано през деня и е поканил бившата си половинка на срещата. Тя с голяма неохота се съгласила все пак да се видят, пишат от skandalno.net. По думите на Маринов, през месеците, когато били разделени, нито той, нито Цветанка успели да открият своя сродна душа. И по тази причина решили да се съберат отново с надеждата да се утешат един друг.

Дали двойката ще се събере окончателно и ще има ли нова сватба, тепърва ще се разбере. Както изглежда обаче двамата са готови да си простят обидите и преосмислят отношенията си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment