Симона Загорова запозна майка си с гаджето си навръх рождения си ден вчера. Тийнейджърката навърши 17 години с шумно празненство, на което присъства и приятелят й, както и много нейни дружки и роднини, видя Kliuki.net.
Разбира се, Глория също беше там и това бе идеален повод за Симона да представи своя избраник на майка си. Досега дъщерята на певицата не се престрашаваше да направи тази стъпка, но по всичко личи, че нещата между тях стават все по-сериозни.

Симона и Симеон Данев имат връзка вече почти година и прекараха заедно лятната почивка на морето. Преди няколко месеца имаш слухове, че двамата са се разделили, но на рождения си ден Загорова недвусмислено показа, че нямат такова намерение.
На личната си Фейсбук страница Глория публикува снимка именно на Симона и гаджето й. Тийнейджърката духа свещичките, а отстрани се вижда влюбеният Симеон. С това примата на поп фолка показа, че одобрява връзката на дъщеря си.
Какво е подарил младежът на Симона за рождения й ден, не е ясно, но нищо чудно за пълнолетието й догодина да я окичи с годежен пръстен…

източник: kliuki.net

Leave a Comment