Стефания Цветкова, съпругата на Пламен Медаров, е изключително чаровна жена, с естествена красота и излъчване.

HotArena.net попадна на доста нейни снимки в социалната мрежа и макар да има известна прилика между Фани и Йоана, жената на Пламен е доста по-хубава, смятат потребители.

Родена е във Видин и е завършила университет в Нова Зеландия, откъдето най-вероятно идва и връзката Пламен да се преструва на предприемач от Нова Зеландия във ВИП Брадър.

Според запознати, двамата не живеят заедно и са разделени, пише Kliuki.net. Дали това е истина, е спорно, тъй като Стефания съвсем не звучеше като „разведена“ жена по телефона онзи ден.

Телефонна любов

Припомняме, че Фани се свърза по телефона с Пламен и в разговора на няколко пъти го предупреди да стои далеч от Йоана. Тя прояви ревност, за която дълго след това зрителите говореха, а на самия Пламен му затрепери под лъжичката.

И има защо!

Макар „Марионетката“ да твърди, че с Йоана са само приятели, певицата смята друго. Тя дори го играе доста влюбена, като срамежливо призна пред Биг Брадър за чувствата си.

А поведението на Пламен също е доста свободно и дава поводи на Йоана да мечтае.

В социалната мрежа Медаров и Фани имат твърде малко общи снимки, като повечето са стари. Стефания често обича да се снима със сина им, който изцяло прилича на нея. Единствено сините очи е взел от баща си.

Стефи обича да пътува, но Пламен не присъства на снимките от пътешествията й.

Как ще се развият отношенията им с Медаров, след като излезе от ВИП Брадър, предстои да разберем.

източник: hotarena.net

Leave a Comment