Тя е млада, красива и известна. И изглежда фантастично. Днес обаче няма начин да я познаете, ако я видите на плажа, защото прилича на скелет.

Нана Карагиани е една от най-обичаните и известни журналистки в Гърция. Русокосата красавица започва кариерата си като модел, после става репортер, а накрая и водеща на различни шоупрограми. В името на рейтинга Нана се подлага на всевъзможни жертви. И в желанието си да бъде по-слаба се превръща в жив скелет.

Заради очакванията на всички да бъде в перфектна форма, Нана се подлага на нечовешки диети. И попада в лапите на едно от най-коварните хранителни разстройства—анорексия невроза.

Тормозейки организма си с диети и лишения, тв водещата толкова много отслабва, че бива свалена от екран заради вида си. А години преди това, на собствената си сватба демонстрира доста притеснителна визия, пишат от snews.bg.

Днес Нана е радио продуцент и имиджът вече не е от чак такова значение за нея. Въпреки това блондинката все още не е способна да се пребори с кошмарната болест и страхът от напълняване. В резултат на изтощителните диети, тя изглежда преждевременно състарена и буквално й се броят всички кости. Което е доста смущаващо за нея особено на плажа.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment