ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА НА ЖИВО МАРТИНА НА СЛАВИ!!!

Като я гледаме на тази снимка, надали някой ще се засили да я краде от шоумена, по-скоро той ще се откаже от нея

Вечер в „Шоуто на Слави“ или в компанията на Дългия, тя е винаги нагласена и гримирана
Мартина на Слави се появи без грим и уплаши доста народ, отбелязват от HotArena.com. Потребители, видели снимката се питат каква ли е причината блондинката да изглежда така. Чуват се слухове, че си е правила пластични операции и си е слагала ботокс и това много си личи, когато по лицето и няма никаква козметика.

Фотографи на „България Днес“ са успели да я снимат неглиже и видът й е много страшен. Лицето на Мартина е подпухнало, изглежда поне няколко години по-стара и със сигурност не толкова красива колкото е пред камерите. Да не говорим, че косата й e като на кака от махалата, с тези черни корени, тънка и безжизнена.

Мартина се е разхождала с една от колежките си Станислава Лефтерова и добре, че е била тя, за да могат журналистите да разпознаят приятелката на Слави. Вечер в „Шоуто на Слави“ или в компанията на Дългия, тя е винаги нагласена и гримирана. Говори се, че Слави не обичал тя да се гримира и облича хубаво, когато излиза без него, явно го мъчи ревността. Но като я гледаме на тази снимка, надали някой ще се засили да я краде от шоумена.

източник: kliuki.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.