Фолк певицата Анелия стана за смях в „ Гласът на България “. Певицата се изложи колосално с музикалните си познания.

Изпълнителката тръгна да критикува една от участничките на Данчо Караджов Яница Рагева , че е трябвало да пее с половин тон по-ниско.

И също така изнесе дълга реч, как самата тя е имала свой концерт, на който е пяла песен на Кели Кларксън.
След като търпеливо я изчака да приключи със самохвалството си Данчо Караджов успя с няколко думи да я срине със земята. „Този половин тон , за който говори колежката, нямаше да й свърши никаква работа. Тя трябва да се гордее, че изпя най-трудната песен за тази вечер“. Треньорът защити Яница и допълни, че тя е имала един наистина критичен момент на репетициите, но е успяла да се справи.
И въпреки че зрителите се отнесоха изключително сурово и критично към нея, Анелия също не остана пощадена от критики. Фолк певицата буквално бе срината със земята в социалната мрежа. „Анелия буквално си направи ритуално харакири !“, „Откога стана такъв капацитет?“, „Анелия едно изречение не може да каже и то свързано с пеене и музика, а критикува изпълнителите…“, „Кой я покани, тя само се излага“ пишат зрители в мрежата. И са категорични, че вместо да покаже класа певицата е станала за резил.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment