Най-актуалният хаус изпълнител в момента Low Deep T ще влезе в Замъка на „Мис България 2013”. Той ще омая претендентките на най-красивото риалити още на старта на шоуто. Изпълнителят на хита Casablanca ще е и единственият мъж, който ще види будоара на красавиците лично, издадоха организаторите на шоуто. В събота рано сутринта момичетата бяха затворени в столичен хотел. Връзката им със света е прекъсната и мобилните апарати са им взети от организаторите на риалитито. Всяка една от претендентките може да си вземе един човек по време на престоя си в хотела, за да не се чувства самотна преди влизането в луксозния Замък, пише „Монитор”.

Тази вечер точно в 21,00 в ефира на TV7 ще бъде даден стартът на първото риалити, което ще затвори под един покрив представители само на един пол. 18-те претендентки за титлата най-красива българка ще влязат в луксозния си Замък, достоен за истинските мис.

Момичетата ще се разполагат в красива спалня, решена в бяло върху легла, облицовани с кожа. Огромната им баня е изцяло черна и достатъчно просторна, така че претендентките да прекарат повече време по бански в нея. В двора на Замъка могат да се наслаждават на слънцето и да се къпят в джакузи. Дали ще се радват на целия този лукс до края на шоуто, зависи само от обитателките на Замъка. Въпреки че всяка от тях е възможна бъдеща Мис България, те ще трябва да се грижат сами за удобството си. Ще чистят, готвят и перат сами.

Претендентките ще трябва да се борят за короната на „Мис България 2013” не само с красота, но и с характер и воля. В лайфовете всеки петък водещите Кирил Ефремов и Камелия ще показват на живо номинациите на претендентките. А в живите студия всеки вторник зрителите ще избират коя красавица да си тръгне чрез sms гласуване. В епизодите в понеделник, сряда и четвъртък Кирил Ефремов ще повдига завесата към живота на момичетата зад стените на Замъка.

Зараждащи се приятелства, завист, възхищение и спорове няма да остават скрити. Уникалното риалити ще завърши с грандиозна галавечер на 17 август, когато на живо в ефира на TV7 зрителите ще изберат най-красивата българка, която ще представи страната на „Мис Свят 2013”.

източник: blitz.bg

Leave a Comment