Претендентката за мис България Звезделина Иванова е била истинска красавица, преди да се обезобрази. За жалост чаровницата е съсипала лицето си с пластични операции, пишат форуми в мрежата, видя HotArena.net.

Интернет потребители отбелязват, че преди да легне под ножа Звезди е била истинска хубавица. И е направо жалко, че в желанието си блесне, така се е обезобразила.

„Хубавка е била преди години“, „Жалко, че така се е съсипала“, „Мило момиче, язък за хубостта й“, пишат потребители в мрежата, пишат от kliuki.net.

Към днешна дата, хубавата Звезделина въобще не е толкова чаровна. С огромните си устни и корекции по лицето тя засенчи дори фолк певицата Мария. Изпълнителката открай време е обект на подигравки заради неуспешните си пластични корекции. За жалост Звезделина успя да я надмине.

„Момичето си е супер, жалко, че се загрозило с тези операции“, коментират потребители в социалната мрежа. И макар да са категорични, че не става за мис България, тя им става все по-симпатична.

След като се зае да оправи запушените тръби на имението и показа достойнство, като отказа да участва в боя с кал, тъй като е унизително според нея Звезделина обра овациите на публиката. И показа на всички, че хората не трябва да я съдят единствено по външния вид.

източник: hotarena.net

Leave a Comment