Заради Парис Хилтън, продукцията остави водещата си да се гласи като бедна провинциалистка.
Алекс Сърчаджиева тази година не може да е доволна от Големия брат!

Миналата година води бляскаво и с кеф, мъжлето й докара някой лев у дома от него и накрая беше една от перлите в „Денсинг старс”, защото всички видяха колко я бива да води.

Тази година обаче не изглежда толкова доволна! Каква може да е причината една красива, талантлива и щастлива в любовта и професията жена да е с помръкнало лице?!

Най-вероятно е това, за което я взимат на подбив феновете на предаването. Продуцентите гиздят Алекс като бедна и гладна провинциалистка дошла да превзема столицата!

Миналогодишният ударен сезон трудно ще се повтори, но продукцията разчита на историите и конфликтите на зрели и опитни участници, разпищолената Лияна, жадните за плът мъже и политически войни. Като черешка на тортата беше представена и Парис Хилтън. Звездното й и незначително присъствие струваше куп пари и за друго не остана! Нито има хонорари за сценаристи със свежи идеи, нито за стайлинг!

Алекс през вечер се показва с едни и същи лилави обувки, които според зрителите -или ще й докарат гъбички или ще се вмиришат! Не стига, че се налага да ги комбинира с всевъзможни шантави тоалети, но дори не изглеждат красиво!
алекс3
Сига, Биг Брадър! С толкова ретро-звезди трябва да е останал лев за нови обувки на Алекс! Утре и Ники Кънчев ще подкара едни и същи вратовръзки!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment