Орлин Павлов е победител във ВИП Брадър 2012! Невероятно шоу – скандали, драми, сълзи, обиди,игри, обидени, необидени,богове, простосмъртни, характери – слаби, силни, безлични…

Невероятно! ВИП Брадър разтърси и се докосна до всеки вид темперамент, до всеки човек. Тази година видяхме, че България е пълна с позитивни хора и най-вече, че ВИП личностите на страната са преди всичко хора.

Всеки един от тях показа, че в България има много достойни хора, че няма модел, а всеки е себе си….

Такова нещо досега не се е случвало! Всеки един от тях е победител, но Орлин е най-големият победител. Той стана най-харесваната ВИП личност и цяла България ликува, че именно той стана победител.

Досега сме били свидетели на всякакви врътки и нагласени истории, но сега зрителите казват: Браво! Определено борбата за победителя, който трябва да спечели този приз и любовта на зрителите, беше адски оспорван.

В Къщата останаха две изключително позитивни и колоритни личности – Димитър Ковачев – Фънки и Орлин Павлов.

За щастие, според форумци, Орлин спечели, с което България за първи път показа, че може да избира както трябва. Позитивен, усмихнат, балансьор, ерудиран, интелигентин, знае къде се намира, здраво стъпил на земята, не иска победа на всяка цена, учтив, мъжкар, пич, красив, сладур, искрен, игра себе си – всичко това е Орлин Павлов и заслужено си тръгна от риалити формата като победител – един единствен победител и то най-добрия….

източник: kliuki.bg

Leave a Comment