Бившата половинка на Иван успя да му го върне!

Вихра се хвали наляво-надясно с новата си любов. Тя обаче така е обвила в мистерия въпросния господин, че близки до ТВ водещата се съмняват дали всичко не е просто една голяма измислица и Вихра иска отчаяно да накара Иван да ревнува.

Вихра побърза да се похвали, че е сгодена за тайнствения мъж, който остава пълна мистерия, тъй като ТВ водещата се страхувала някой да не урочаса любовта им, пишат от „Всеки ден”.  Миналия уикенд Вихра и любимият й си подарили малка почивка на Черноморието.

Въпреки, че времето не ставало за плаж, двамата си изкарали страхотно, не пропуснала да се похвали Вихра. След романтична вечеря любимият на водещата й предложил брак и тя казала „да”. На следващия ден Вихра не пропуснала да се снима с годежния пръстен. Самата тя публикува снимките, на които тя позора със скъпото бижу.

Вихра изглежда много щастлива. В последно време близките на ТВ водещата се бяха притеснили за здравето й. Вихра била много депресирана и не се радвала на нищо в живота. Сега е точно обратното, тя сияе от щастие, а усмивката не слизала от лицето на водещата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment