Вкараха Къванч Татлату в пандиза! Какво се случи?!?

Kivo-5

Турската суперзвезда Къванч Татлату влиза в затвора. Известният актьор и модел ще прекара две години зад решетките заради кървава разпра със собствения му брат. Драматичните обрати в живота на Бехлюл от „Забранения плод“ обаче няма да се случи на живо. А в новия сериал „Север Юг“.

Лентата стартира на 14 януари и се очаква да се превърне в абсолютен суперхит. Сценаристките на уникалната драма „Пепел от рози“ Едже Йоренч и Мелек Генчоулу отново се събират , за да създадат, по думите на публиката, изключителна история за човешката душа и избора на човека.

Сериалът разказва историята на двама братя — Кузей и Гюней (в превод от турски Север и Юг). Кузей (Къванч) е буен и непокорен, а Гюней (Буура Гюлсой) сдържан и спокоен. Въпреки че са невероятно различни двамата братя са много близки. Докато един ден не се влюбват в една и съща жена — Джемре.

Фаталната красавица обърква съдбите им и след разтърсваща свада, Кузей се озовава в затвора. Четири години по-късно той излиза на свобода и тръгва да търси справедливост. Как това ще промени съдбите на останалите герои предстои да видим.

Любопитен факт е, че в ролята на фаталната Джемре влиза младата актриса Йойкю Карайел. Това е дебютът на младата красавица, която още е в консерваторията, когато Едже и Мелек я забелязват на театрална сцена и й предлагат ролята в новия си сериал, превърнал се в истински суперхит в съседна Турция.

източник: kliuki.net

One Response to Вкараха Къванч Татлату в пандиза! Какво се случи?!?

  1. филма е страхотен и си заслужава да се гледа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.