Наскоро Владо Карамазов се завърна от кинофеста в Берн с чисто нов комплект за гмуркане – пише в. Уикенд. Екипировката струвала огромна сума пари, но Владо дори не се замислил да ги даде. Актьорът е заклет водолаз и е решил да подари скъпата си придобивка на друга запалена по този спорт дама Мария Радославова.
Владо Карамазов

От няколко месеца се говори усилено, че тя е новата жена до Карамазов.Двамата дори пътуваха за екзотична дестинация това лято, с което още повече засилиха съмнението, че са заедно. Чисто новият комплект струвал на актьора около 4 хиляди швейцарски франка, което също е доказателство, че двамата не са просто приятели. „Че кой прави толкова скъпи подаръци на приятелите си. Между тях май има чувства“ – маели се близки до Владо Карамазов, който така и не коментирал дали е обърнал резбата и се среща с Мария.

От години се говори, че Карамазов ходи от другата страна на тротоара. Никой досега не го беше забелязвал в дамска компания, което усилваше слуховете за това, че си пада по мъже. Затова и новата клюка в интимен план се разпространява из столичните арт среди със скоростта на светлината.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment