Това разкритие направи самата Райна в ефира на Нова тв

Оказа се, че Наско и Стелла лъжат за възпламенилата се любов между тях, научи Kliuki.ws!

Зад кулисите на предаването „Денсинг старс“ се вихрят какви ли не любови. Една от тях е между звездата Стелла и танцьорът Наско Месечков. Зрителите станаха свидетели на пламенните чувства, които те се опитват всячески да демонстрират, на бурните и спонтанни целувки, на страстта в танца и т.н.

Доколко обаче любовта им е истинска…?

Отговор на този въпрос лаконично даде Райна, която много добре познава шоуто „Денсинг старс“, тъй като самата тя бе участник в преден негов сезон. Фолк певицата бе гост на Сашо Диков по Нова тв, където сподели, че има амбициите на Наско, както и интересите му са насочени в съвсем друга посока. Райна обаче не конкретизира посоката, или по-точно човекът, към който танцьорът се стреми.

Тогава Диков поясни, че Наско има човек до себе се, който бил съгласен с тази „любовна авантюра“. Тази „авантюра обаче е нищо повече от медийна измама с цел постигане на победа в шоуто. Защото когато има нещо подобно, веднага започва да се шуми около дадените персони, а това увеличава шанса за победа.

Да не забравяме все пак, че и Нешка Робева издъни Стелла в самото начало на формата, като каза, че в САЩ тя била по-известна като танцьорка, отколкото като каскадьорка и че е танцувала с известни певци, сред които и Рики Мартин. Самата Стелла обаче не спира да твърди, че никога не се е занимавала с танци.

Наско пък има ужасното натрапчиво навиране пред камерите – където види, че снимат, веднага се появява и хваща която му падне да танцува с нея само и само да му виждаме физиономията, клюкарстват зрители.

Всъщност, любовната треска около тях доста прозираше, а сега вече тотално се разби на пух и прах, твърдят зрителите, а вие как мислите?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment