Холивудската звезда Анджелина Джоли отново предизвика слухове, че е болна. Актрисата се появи на премиерата на новия си филм, толкова слаба, че вече прилича на жив скелет. Джоли, която преди два месеца призна, че си е направила мастектомия изглежда още по-слаба оттогава. Теглото на актрисата застрашително се топи, а феновете на Анджи се питат, дали любимката им не е поразена от някое коварно заболяване.

Само допреди няколко седмици Анджелина изглеждаше добре, усмихваше се и дори даваше признаци, че е започнала да се възстановява от хирургическите интервенции. Само преди дни актрисата отново шокира с вида си.

На премиерата на новия си филм, Анджелина изглеждаше стряскащо слаба. Ръцете на актрисата бяха притеснително тънки, а пот тях се брояха костите й, пише „Дейли Мейл“.

На всичкото отгоре половинката на Брад Пит изглежда толкова изпита, че човек просто не може да я познае. Дори главата на Анджи изглежда огромна на фона на тънкото й тяло.

Дори почитателите на Джоли не се стърпяха, след като я видяха „Моля ви, дайте й да яде нещо, ще припадне“, „Тънка е като цигара, ако продължава така, съвсем ще се свърши“, пишат още потребители в мрежата. Според тях Анджелина така рязко слабее, че вече предизвиква въпроса дали не е тежко болна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment