Анелия потресе всички с тези ужасяващи тъмни петна под мишниците си!

Определено нещо не е наред с мишниците на фолк звездата Анелия. Певицата се появи с огромни петна под мишниците си на участие и разтърси цялата аудитория.

Този път фолкаджийката Анелия наистина не направи добро впечатление с тези неугледни подмишници. Горещата изпълнителка вдигна ръцете си докато пееше на сцената и ужасяващи черни петна лъснаха и на двете й мишници. Щом видяха това, всички гости и посетители в столичното заведение останаха шокирани. Какви са тези невероятно грозни петна, с които Анелия се появи!?

Истината обаче все още не е ясна, но тъмните петна на мишниците на чалгаджийката Анелия определено не са толкова безобидни. Според интернет потребители Анелия е претърпяла ужасяващ инцидент и сама си е причинила въпросните синини. Това обаче са само хипотези, точната истина я знае само певицата Анелия…

Феновете и почитателите на чалга дивата изключително много се притесниха за състоянието й. “Мила, какви са тези петна!?”, “Анелия, какво става с теб!?”, питат се разтревожени интернет потребители в мрежата. Анелия трябва час по скоро да се погрижи за наранените си подмишници, гледката никак не е приятна!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment