Телевизионната водеща Гала си призна, че има доста сериозни комплекси заради малкия си бюст. Тя не се притесни особено да го развее преди време в „Плейбой”, но въпреки това би желала да е по-голям и да изглежда по-секси.

Терзанията на водещата започнали още когато била ученичка. На всичките й приятелки гърдите растяли и изпълвали пазвата, а нейните оставали като яйца на очи. За да привлича погледите на момчетата, бъдещата водеща си купувала по-голям размер сутиени и тъпчела чашките им с памук или вестници.

Истината обаче лъснала в час по физическо, когато мятащата се по успоредката девойка се навела и едната й гърда паднала на земята. Момчетата я спукали от подигравки, а тя дълго време не смеела да погледне никого в очите. В момента Гала все пак се  е решила на голямата стъпка – да си направи корекция. От известно време тя кани на гости пластични хирурзи, които съветват плоскогърдите дами какви сутиени да си купуват и как да ги носят. Те обясняват също кога е добре да се сложи силикон, в какви количества и кои са най-добрите импланти.

Водещата го правела не само защото темата е интересна на аудиторията, а и с користна цел, издадоха от екипа й. Тя е решила да си сложи малко силикон и да сбъдне момичешката си мечта, но да го направи на сметка и да й излезе по-евтино. В замяна на безплатната реклама, хирурзите ще й сложат няколко кубика силикон.

източник: skandalno.net

Leave a Comment