“Ти като започна да правиш свое предаване и забрави, че работиш и тук”, скастри Гала колежката си

Грандиозен скандал назрява в “На кафе”, видяха зрителите на предаването. След като от месеци упорито се шушука, че отношенията между Гала и доскорошната й близка приятелка Джуджи са силно обтегнати, тази сутрин феновете получиха доказателството за това. Джуджи тъкмо започна да води традиционната си рубрика за светски новини, когато Гала я прекъсна и обяви, че е прекалено разсеяна. “Започна да водиш свое предаване и забрави, че работиш и тук”, заяде се в ефир водещата. Джуджи буквално онемя от нападката на Гала и не можа да й отговори.

Изглежда на Гала й е трудно да преглътне, че протежето й започва свое предаване. В “Какво искат жените” Джуджи си партнира на малкия екран заедно с Кристина Патрашкова и черната Златка и това очевидно дразни водещата на “На кафе”. Преди малко повече от седмица тя отново се заяде с Джуджи. “Ако мислиш да се разсейваш, защото вече си супер звезда, казвай да ти търся заместница. Ей, хората нямат срам. Веднъж ги дават по телевизията и вече се мислят за звезди”, изсъска Гала и то в ефир.

Зрителите и хората от екипа останаха смаяни от поведението й.
Според близки до водещата, тя не можела да понесе друг от продукцията, освен нея, да бъде в светлините на прожекторите. Именно затова съвсем сериозно обмисляла да се отърве от Джуджи под предлог, че не си върши добре работата, заради ангажимента в новото предаване, шушукат от телевизията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment