Сезонът на баловете е тук и в следващите дни ще станем свидетели на какви ли не тоалети, бижута, прически и скандално поведение. Колеги от kliuki.net попаднаха на снимка на поп фолк певицата Галена от абитуриентския й бал. За наше удивление пайнерката не показва много от тялото си.

Свикнали сме да виждаме Галена в много предизвикателни тоалети, които не оставят нищо на въображението. Но явно като по-млада, поп фолк певицата е била далеч по-скромна и това си личи от избора й на рокля за абитуриентската вечер.
За бала си Галена се е издокарала в сребриста рокля с подходящи обувки и чантичка. В ръце държи букет от калии. Не можем да кажем, че роклята й е била стилна, прекалено много блясък има по тоалета, но поне дължината е нормална и няма огромно деколте.

Гримът на Галена е много силен, както се вижда от фотото, но изглежда такива са били тенденциите в макиажа. Феновете на певицата обаче много харесаха снимката. Те засипаха пайнерката с комплименти и похвали. “Браво, Галена, изглеждаш много добре на абитуриентския си бал. Показваш класа и стил!”, “Хубавото си е хубаво. Галена винаги е била красива и чаровна!”, пишат почитателите на певицата из мрежата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment