Фолк певицата Преслава не плаща и стотинка за дрехи, обувки или чанти. Изпълнителката пълни гардероба си на аванта, тъй като колежките и приятелите й редовно я обличат, дочу HotArena.net.

„Преслава не е типична фолк певица и не влага много мисъл в тоалетите. Каквото й дадат, това слага на гърба си. Дори за клипове разчита само на стилистите, които взимат дрехи от магазините, снимат я с тях, а след това ги връщат обратно на сергията”, разкриват приближени до певицата.

За разлика от повечето си колежки Преслава мрази да пазарува. И смята обиколката по магазините за пълна загуба на време.

„Защо да харча пари за дрехи, като ми ги дават безплатно?”, коментирала кръшната певица пред приятелки. Тя от години е рекламно лице на една от родните модни марки и има договор да носи нейни тоалети.

Благодарение на популярността си, певицата се сдобива с всичко от най-новите колекции на фирмата. Така на звездата въобще не й се налага да пазарува.

Напоследък Преслава се появява често и в тоалети на приятелката си Галена. Изпълнителката на „Много ми отиваш“ с радост й ги подарява, тъй като дружката й редовно й прави реклама като ги носи.

Благодарение на Галена певицата няма проблем с тоалетите, но често се проваля със стила. Точно това се случи с един от последните й клипове, в които тя е облечена с розова рокля, подарена й от Галена.

Да, но тя се е снимала за свое видео с въпросния тоалет още преди 2 години и сега Преслава стана за смях, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment