Вокалистката на Слави Цветелина Грахич избухна в спонтанни сълзи по време на свое участие в столичен клуб

Цветелина Грахич плака на свое участие в столичен клуб, видя Kliuki.net.

Певицата на Слави с особен характер бе дискотеката на фолк певеца Константин заедно с част от Ку-ку бенд, където цяла вечер се забавляваха, пяха и се шегуваха с гостите на заведението.

В един момент обаче, незнайно защо, Цветелина Грахич избухна в сълзи. Певицата толкова се разстрои, че се наложи Годжи да я утешава.

Цветелина Грахич1 Цветелина Грахич2Драмата стана, докато Цвети изпълняваше тъжна балада и според феновете в клуба именно текстът на парчето я е разстроил.

„Сигурно преживява някаква любовна мъка момичето. Може наскоро да се е разделила с приятеля си и сега да й е мъчно“, шушукаха очевидци на спонтанните й сълзи.

Всъщност досега Грахич не е била засичана с гадже, нито пък е била спрягана в сериозна връзка с някого. По-скоро в жълтите медии й се носи славата на развей прах и лесно момиче, което се е занасяло с всички от екипа на Слави.

Друг, по-упорит слух обаче се носи около ориентацията на Цветелина и по-точно – явните й симпатии към своя пол.

Вокалистката на Ку-ку бенд има доста фото компромати, където се гушка със свои приятелки и си разменя целувки. Самият Слави я определя като много странен, особен човек, различен от всички останали.

източник: kliuki.net

Leave a Comment