Най-скъпия развод в Холивуд предстои да се случи тази година. Холивудските звезди Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс се разделиха след 13 години брак. Американско издание гръмна с новината, че една от най-обичаните двойки на Америка се разделя с гръм и трясък.

След 13 години брак, две деца, тежка борба с рака и тримесечен престой в клиника заради нервен срив Катрин сложи край на брака си с Майкъл Дъглас. Актрисата обаче не смята да си тръгне без солидна част от състоянието на актьора. И смята да прибере 300 милиона долара!

Говори се, че инициатор на развода е самият Майкъл, който просто не бил в състояние повече да се справя с биполярното разстройство на актрисата. Покрай битката на Дъглас с рака, Катрин се срина и получи психологически срив. Актрисата разви биполярно разстройство характеризиращо се с резки промени в настроенията. А Майкъл не можа да се справи с проблема и вече се е свързал с адвокатите си, за да изчисли колко ще му струват годините прекарани с Катрин, както и да се опита да спаси половината от състоянието си оценявано на близо половин милиард долара.

Новината за раздялата им шокира мнозина, тъй като Майк и Катрин бяха една от най-стабилните двойки в Холивуд. Катрин бе неизменно до актьора по време на тежката му битка с рака на гърлото, когато той се размина на косъм със смъртта.

източник: kliuki.net

Leave a Comment