Снощи започна може би най-чаканото шоу в родния ефир. За първи път престижният конкурс Мис България е решен като риалити формат. Зрителите ще имат възможност в продължение на месец да наблюдават претендентките за титлата и сами да преценят коя е най-достойна да се нарече “най-красива българка”.

Именно това обаче се превърна в ябълката на раздора за зрителите на старта на шоуто. Феновете са вбесени от решението на журито и продуцентите да вкарат в надпреварата момичета, които са от различен етнос. “Какви е тази излагация, най-красива българка ли избираме или циганка?”, възмущават се форумци.

Повод за недоволството на зрителите стана допускането до финала на момичета, които, макар и български гражданки, сами признават, че не се чувстват част от българския етнос. Емел, Франсин и Пенка предизвикаха гнева на много от зрителите на пилотния епизод на шоуто снощи. Най-голям скандал обаче предизвика ромката Пенка. Момичето, което демонстрира доста високо самочувствие, без свян призна, че си има 58-годишен спонсор, който да угажда на всичките й капризи.

Именно това признание взриви потребителите. Запознати твърдят, че въпросният господин бил доста заможен и задоволявал всяка една прищявка на младото си гадже. Форумци се притесняват, че “спонсорът” се е бръкнал доста дълбоко, за да уреди любовницата си във финала на престижната надпревара. А защо не й да й купи короната. “Само това остава, това момиче да стане най-красива българка”, притеснени са зрителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment